Terms and Conditions for Eshop

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Α. Εισαγωγή

To alpha2omegaoil.com/eshop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, το οποίο δημιούργησε η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία με την επωνυμία «ALPHA TO OMEGA Ι.Κ.Ε.», η οποία εδρεύει στην περιοχή Αλώνια του Δήμου Άριος Μεσσηνίας (Άρης Μεσσηνίας ΤΚ. 24009 Ελλάδα) με αρ. Γ.Ε.Μ.Η. 143127245000, με Α.Φ.Μ. 800856584, Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας όπως νόμιμα εκπροσωπείται, τηλ. 2721050320 / 6932785370,  e-mail info@alpha2omegaoil.com (εφεξής «η Εταιρία»). Ο σκοπός της Εταιρίας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η Εταιρία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά. 

Πριν εισέλθετε και χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως και ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις του, καθ’ όσον κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης του, χωρίς να μπορεί να επικαλεστεί άγνοια αυτών. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, οφείλει να απόσχει από την περαιτέρω χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή μέσω αυτού.   

Σε περίπτωση που η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από ειδικότερους όρους χρήσης, οι ειδικοί αυτοί όροι θα ισχύουν συμπληρωματικά με τους Γενικούς όρους Χρήσης.

Η Εταιρία δύναται να διακόψει προσωρινά ή/και οριστικά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος για οποιονδήποτε λόγο και οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Επίσης, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς οποτεδήποτε το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος alpha2omegaoil.com/eshop, καθώς και τους παρόντες όρους χρήσης του και θα ενημερώνει σχετικώς τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος σε χρόνο μεταγενέστερο της ανάρτησης των αναθεωρημένων όρων χρήσης του συνιστά δεσμευτική αποδοχή αυτών. Η οποιαδήποτε τροποποίηση δεν καταλαμβάνει ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες.

Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα δηλώνετε ότι είστε ενήλικος και ότι  έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και των κωδικών εισόδου σας από ανήλικους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και των κωδικών σας, υπεύθυνος είστε εσείς. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες της ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

 Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Η Εταιρία δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται  στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος alpha2omegaoil.com/eshop, όσο και για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων που περιγράφονται σε αυτό, καθώς και για την ακρίβεια των στοιχειών που αφορούν στις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της καλής πίστης η Εταιρία δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή κατόπιν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας ή εκ λόγων ανωτέρας βίας, σε διόρθωση των οποίων δικαιούται να προβαίνει η Εταιρία οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.  

Περιορισμός ευθύνης

Η Εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των  χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Η Εταιρία ευθύνεται μόνο για βαριά αμέλεια και δόλο, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει, ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις αστικής ή ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημίες (συμπεριλαμβανομένων των διαφυγόντων κερδών), που θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη αυτού ή την αδυναμία παροχής προϊόντων μέσω αυτού ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή πληροφορίες που διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η Εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα  που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες, όταν επιχειρούν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο της Εταιρίας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος ή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτό και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η Εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού δικτύου της, σε καμία περίπτωση όμως δεν εγγυάται ότι η λειτουργία της ιστοσελίδας alpha2omegaoil.com/eshop, των server της ή/και τρίτων ιστοσελίδων μέσω των οποίων μεταδίδεται το περιεχόμενό της θα είναι αδιάκοπη ή/και εύρυθμη, απαλλαγμένη από ιούς και παρόμοια στοιχεία.

 Η Εταιρία δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα αθέμιτες  παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες, που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Όπου ο παρών διαδικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, η Εταιρία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές αποκλειστικά με δική του επιλογή και ευθύνη.

Σε κάθε περίπτωση, με την επιφύλαξη των οριζομένων παραπάνω, η ευθύνη της Εταιρίας ως πωλήτριας για πραγματικά ελαττώματα των προϊόντων ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων τους διέπεται από τις σχετικές προβλέψεις του ν. 2251/1994 και του Αστικού Κώδικα, όπως εκάστοτε ισχύουν.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας 

Η ιστοσελίδα alpha2omegaoil.com/eshop είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και εμπορικών σημάτων των προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, τροποποίηση, αναδημοσίευση, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας alpha2omegaoil.com/eshop. Η Εταιρία επιφυλάσσεται έναντι των πάντων για κάθε νόμιμο ή/και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των αναφερόμενων στο παρόν. 

Όλα τα εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, ονομασίες προϊόντων, λογότυπα και προδιαγραφές των προϊόντων καθώς και η επωνυμία της Εταιρίας που εμφανίζονται στο alpha2omegaoil.com/eshop προστατεύονται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα alpha2omegaoil.com/eshop δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Σύνδεσμοι (Hyperlinks)

Οι σύνδεσμοι, που τυχόν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα alpha2omegaoil.com/eshop δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Εταιρίας. Συνεπώς, η Εταιρία δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών ή οποιασδήποτε συσχετιζόμενης με αυτούς ιστοσελίδας, καθώς και των τυχόν αλλαγών ή ενημερώσεών τους.

Η Εταιρία δηλώνει ρητά ότι δεν υποχρεούται να ελέγχει την ασφάλεια και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τρίτων. Δικαιούται όμως να διακόπτει οποτεδήποτε την πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, η οποία εμφανίζεται ως σύνδεσμος ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο συσχετίζεται με την ιστοσελίδα alpha2omegaoil.com/eshop, αν κατά την κρίση της Εταιρίας το περιεχόμενό της αντίκειται στην νομοθεσία και τα χρηστά ήθη ή/και τους παρόντες όρους.

Υποχρεώσεις και ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος alpha2omegaoil.com/eshop συμφωνούν και αποδέχονται ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση της και θα απέχουν από κάθε παράνομη, αντίθετη με τα συναλλακτικά και χρηστά ήθη, αθέμιτη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρίας. Γενικά θα απέχουν από πράξεις ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία στην ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας ή/και στην ίδια την Εταιρία ή τρίτους.

Ειδικότερα, οι χρήστες δεσμεύονται και αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα  της Εταιρείας για:

(α) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail και γενικά με οποιονδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου περιεχομένου, που προκαλεί ή ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στα έννομα συμφέροντα της Εταιρίας ή τρίτων ή/και που προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο των πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου,

(β) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail και γενικά με οποιονδήποτε τρόπο μετάδοση περιεχομένου απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού, ή επιβλαβούς προς τους ανηλίκους,

(γ) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail και γενικά με οποιονδήποτε τρόπο μετάδοση περιεχομένου, το οποίο παραβιάζει ευρεσιτεχνία, εμπορικά σήματα ή μυστικά ή προσβάλλει δικαιώματα πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας κι εν γένει ιδιοκτησιακά δικαιώματα της Εταιρίας ή τρίτων,

(δ) μετάδοση ιών λογισμικού, ή οποιωνδήποτε άλλων κωδίκων, αρχείων ή προγραμμάτων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή, ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού, ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα,

(ε)  συλλογή ή αποθήκευση ή με οιονδήποτε άλλο τρόπο επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των επισκεπτών της ιστοσελίδας alpha2omegaoil.com/eshop 

Οι χρήστες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την χρήση της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρίας καθώς και την ευθύνη για κάθε τυχόν ζημία που θα προκληθεί σε αυτούς, ή σε τρίτους, εξ αιτίας, ή εξ αφορμής της χρήσης της, ενώ θα αποζημιώνουν την Εταιρία για οιαδήποτε τυχόν ζημία υποστεί λόγω μη σύμφωνης με τους παρόντες όρους χρήσης της ως άνω ιστοσελίδας.

Εμπιστευτικότητα

 Τόσο η Εταιρία όσο και ο χρήστης του ηλεκτρονικού της καταστήματος δεσμεύονται και συμφωνούν ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες σε έγγραφη, προφορική ή άλλη μορφή, που ανταλλάσσονται μεταξύ τους σε εκτέλεση των μεταξύ τους συναλλαγών, ή εξ αφορμής αυτών, παραμένουν στην κυριότητα του παραδίδοντος μέρους. Όλα τα ανωτέρω στοιχεία χαρακτηρίζονται με το παρόν και θα τηρούνται ως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των μεταξύ τους συναλλαγών. Ουδεμία αποκάλυψη αυτών σε τρίτους δεν θα είναι επιτρεπτή χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του παραδίδοντος τις εμπιστευτικές πληροφορίες μέρους.

Η ανωτέρω υποχρέωση εμπιστευτικότητας δεν ισχύει για πληροφορίες:

(α) που είναι δημόσιες και γενικώς διαθέσιμες στο κοινό, δίχως η διάθεση αυτή να είναι αποτέλεσμα παράβασης των όρων της παρούσας,

(β) που λαμβάνονται από τρίτους, οι οποίοι δεν δεσμεύονται από υποχρέωση εμπιστευτικότητας,

(γ) που ήταν ήδη στην κατοχή του αποδέκτη ή γνωστές σε αυτόν πριν από την έναρξη επικοινωνίας των μερών,

(δ) που βάσει νόμου ή αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών και διοικητικών αρχών, το μέρος υποχρεούται να τις ανακοινώσει.

   Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 

Παρακαλώ επισκεφθείτε σχετικά τον ακόλουθο σύνδεσμο https://alpha2omegaoil.com/privacy-policy/?lang=el

 Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα, συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτής της ενότητας και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχετε είναι ακριβή, αληθή και επικαιροποιημένα.

Β. Όροι αγορών 

Κατάρτιση Σύμβασης Αγοράς – Πολιτική παράδοσης/πληρωμής προϊόντων

Οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ενότητα δεν συνιστούν πρόταση πώλησης αλλά πρόσκληση για ενημέρωση. Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτιστεί καμία σύμβαση μεταξύ ημών και εσάς αναφορικά με οποιαδήποτε προϊόντα, παρά μόνο όταν η παραγγελία σας γίνει αποδεκτή από εμάς. Αν δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και τα χρήματα έχουν ήδη αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας, τότε αυτά θα επιστρέφονται στο ακέραιο. 

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών κατά την πρώτη σας παραγγελία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό  ως χρήστης του  alpha2omegaoil.com/eshop. Κατόπιν, κάθε φορά μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία του αιτήματός σας για παραγγελία που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας. Το σύνολο των στοιχείων που αποστέλλετε στην εταιρεία μας διαχειρίζονται μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας και εμπίπτουν στην Πολιτική Απορρήτου που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της ρητής συγκατάθεσης σας που παρέχετε με την αποστολή της ως άνω φόρμας. Σε κάθε περίπτωση κάθε φορά που αποστέλλετε ένα αίτημα προς παραγγελία στην εταιρεία μας θα πρέπει πρώτα να έχετε αποδεχτεί τους παρόντες «Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης», οι οποίοι διέπουν τις μεταξύ μας συναλλαγές στο σύνολό τους.

Με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή σας και την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σας από απρόβλεπτα περιστατικά, οι παραγγελίες ολοκληρώνονται ως ακολούθως:

  Με την ολοκλήρωση του αιτήματος παραγγελίας σας εμφανίζεται η συνολική συγκεντρωτική παραγγελία σας που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία αυτής. Εφόσον προχωρήσετε στην συνέχεια στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, συνδέεστε με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποπληρωμή του συμφωνηθέντος. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της καταβολής της πληρωμής λαμβάνετε αυτοματοποιημένο μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας, το οποίο σας αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή (η αντικαταβολή ισχύει μόνο εντός Ελλάδος) τότε θα λάβετε την επιβεβαίωση παραγγελίας βάσει της οποίας θα σας παραδοθούν τα προϊόντα υπό τον όρο της προσήκουσας πληρωμής κατά την παράδοση. Σε περίπτωση επιλογής «κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό» της Εταιρίας η παραγγελία δεν εκτελείται μέχρι να πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός της Εταιρίας.

Η Εταιρεία μας για τη μεγαλύτερη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μέσω τρίτου on line παρόχου υπηρεσιών πληρωμών) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά.

Στη συνέχεια, η παραγγελία σας περνά στο στάδιο της συλλογής προς διεκπεραίωση και θα σας αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όταν τα προϊόντα δρομολογηθούν για την αποστολή τους προς την διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει.

  Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο διαπιστωθεί ότι υπάρχει απροσδόκητη έλλειψη σε κάποιο/α από τα προϊόντα που θέσατε στην παραγγελία ή/και που κάποιο προϊόν θα είναι διαθέσιμο μετά τον αναγραφόμενο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρόνο παράδοσης ή που υφίσταται πρόβλημα σε σχέση με τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο αίτημά σας, τότε η εταιρεία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να έρθει σε επαφή μαζί σας είτε με μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει είτε με απευθείας τηλεφωνική επαφή μαζί σας δια μέσου αντιπροσώπου της (είτε με όλους τους ανωτέρω τρόπους) προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί σας για την τυχόν τροποποίηση, διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας για διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών τότε η παραγγελία σας θα εκτελείται κατά το μέρος που υπάρχει διαθεσιμότητα και θα ακυρώνεται για το υπόλοιπο μέρος. Σε κάθε περίπτωση η οποιαδήποτε τροποποίηση της παραγγελίας σας θα σας αποστέλλεται και πάλι με νέο μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει. Διευκρινίζεται ότι ο χρόνος παράδοσης υπόκειται σε καθυστερήσεις λόγω καθυστερήσεων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών ή ανωτέρας βίας, κάτι που δεν αποτελεί δική μας ευθύνη. Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η παράδοση γίνεται συνήθως μέσα σε 7 εργάσιμες  ημέρες  μετά την επιβεβαίωση της αποστολής (5 εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδος). 

Για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή με την Εταιρία πρέπει να είστε άνω των 18 ετών. Οι επισκέπτες ηλικίας κάτω των 18 δεν επιτρέπεται να ανταλλάσσουν με εμάς δεδομένα και οποιεσδήποτε πληροφορίες. Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία, δεσμεύεστε ότι όλα τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή, ότι είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και ότι υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για την κάλυψη του κόστους των προϊόντων.

Με την αποστολή αιτήματος για παραγγελία συναινείτε στην λήψη των ανωτέρω ειδοποιήσεων, οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωσή σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα μέρη συμφωνούν και αποδέχονται ότι η περιγραφόμενη ως άνω επικοινωνία και ο τρόπος διεξαγωγής αυτής (μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφωνικής επικοινωνίας) καλύπτει και τις νόμιμες προϋποθέσεις έγγραφης ενημέρωσής σας, γνωστοποίησης σας, επιβεβαίωσης παραγγελίας σας, όπου και όταν ο νόμος το απαιτεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκφράσετε τις αντιρρήσεις, ή να σας παρέχουμε διευκρινίσεις για το περιεχόμενο κάποιου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχετε λάβει κατά τα ανωτέρω, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στα τηλ 2721050320 / 6932785370.

Απόρριψη Παραγγελίας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή ή/ και να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε ύλη ή περιεχόμενο σε αυτήν την ιστοσελίδα. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διεκπεραιώσουμε όλες τις παραγγελίες που υποβάλλονται σε εμάς, μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές περιστάσεις υπό τις οποίες ενδεχομένως να χρειαστεί να απορρίψουμε τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε ήδη στείλει την επιβεβαίωση παραγγελίας, το οποίο διατηρούμε το δικαίωμα να πράξουμε ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.
Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι οποιουδήποτε τρίτου προσώπου για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και για την αφαίρεση ή την επεξεργασία τυχόν ύλης ή περιεχομένων της ιστοσελίδας ή για την άρνηση διεκπεραίωσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε στείλει την επιβεβαίωση παραγγελίας.

Τιμές 

Η εταιρεία διατηρεί εν γένει το δικαίωμα και ο χρήστης/πελάτης  του  alpha2omegaoil.com/eshop το αποδέχεται, να διαμορφώνει ελεύθερα την τιμολογιακή της πολιτική, να τροποποιεί τις αναγραφόμενες στην ιστοσελίδα τιμές και να αλλάζει ή/και αποσύρει τις προσφορές οποτεδήποτε με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών/πελατών, οι οποίοι θα ενημερώνονται για την ισχύουσα κάθε φορά τιμή από την σχετική ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. 

Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Το κόστος της αποστολής θα χρεώνεται επιπρόσθετα και θα ενημερώνεστε για το κόστος αυτό κατά την παραγγελία σας.

Κατά καιρούς, ενδέχεται να προσφέρουμε προωθητικά ή εκπτωτικά κουπόνια τα οποία θα ισχύουν για συγκεκριμένες αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας. Οι προϋποθέσεις χρήσης οποιουδήποτε εκπτωτικού κουπονιού ή κωδικού προώθησης θα προσδιορίζονται κατά το χρόνο έκδοσής τους και θα αναγράφουν ευκρινώς την ημερομηνία λήξης τους.

Τρόποι πληρωμής

  1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά πραγματοποιείται κατ’ επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD .

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο (real time), με χρήση της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “ Pay pal και winbank πειραιώς καθώς και με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Επισημαίνεται ότι το κόστος του εμβάσματος πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνει τον πελάτη. 

Στη διαδικασία αυτή, η Εταιρία δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της, ούτε στην ιστοσελίδα της alpha2omegaoil.com/eshop 

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας, η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Μπορεί να γίνει η πληρωμή: μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

VISA
  1. Mε χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
MASTERPASS
  1. Με Αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον μεταφορέα της εταιρίας courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας.

  1. Κατάθεση σε λογαριασμό:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας. Στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, αυτή ακυρώνεται. Για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας, κατά την κατάθεση του ποσού να αναγράφετε στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του αγοραστή και τον αριθμό της παραγγελίας. Τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον εντολέα. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την αποστολή του καταθετηρίου μέσω e-mail στο info@alpha2omegaoil.com

Τράπεζα Πειραιώς 

Αριθμός Λογαριασμού: 5512087619019

IBAN: GR6001725120005512087619019

Δικαιούχος: ALPHA TO OMEGA IKE

BIC PIRBGRAA

Κόστος/Τρόπος αποστολής και χρόνος παράδοσης προϊόντων

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων, που παραγγέλλονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος  alpha2omegaoil.com/eshop δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων αλλά βαρύνει αποκλειστικά και μόνον τον πελάτη, αναλόγως της διεύθυνσής σας, του όγκου της παραγγελίας σας και του βάρους της. Ειδικότερα:

Εντός Ελλάδας

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται  μέσω  ACS courier, TNT courier, στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας, εντός 5-7 εργάσιμων ημερών, εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, χωρίς επιβάρυνση κόστους μεταφοράς με αγορές άνω των 35 ευρώ. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον standard  χρέωση 2.50 ευρώ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας πριν την παράδοση. Οι αποστολές προϊόντων ασφαλίζονται με βάση την εκάστοτε πολιτική και όρους συναλλαγών της μεταφορικής που αποστέλλεται η παραγγελία. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που θα παραγγείλετε on line από την έδρα μας  χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Εκτός Ελλάδας 

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται  μέσω  DHL courier , UPS courier, στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, εντός 7 εργάσιμων ημερών, εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Το κόστος αποστολής των δεμάτων στο εξωτερικό προκύπτει από το βάρος και την χώρα αποστολής.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρία θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την περίπτωση αντικατάστασης, ή την ακύρωση της παραγγελίας ανάλογα με τη δυνατότητα της Εταιρίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο  χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να είναι πραγματική, έγκυρη και ακριβής. Η Εταιρία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τη μη παράδοση ή την καθυστερημένη παράδοση των προϊόντων, σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσής τους. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση, ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρίας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβαρύνεται ο ίδιος με το επιπλέον κόστος μεταφοράς. ή το κόστος ατελέσφορης μεταφοράς.

 Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, ή για οποιοδήποτε τυχόν παράπονο σε σχέση με την εκτέλεσή της, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@alpha2omegaoil.com, ή τηλεφωνικά στο 272150320 / 6932785370.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος από υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρίας η Εταιρία δεν υπέχει ευθύνη. Σε περίπτωση περαιτέρω υπαιτιότητας της μεταφορικής εταιρίας, από την οποία προέκυψε ελάττωμα του προϊόντος, διατηρείτε καθ’ όλα τα δικαιώματα που αναφέρονται κατωτέρω για τα ελαττωματικά προϊόντα.

Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης 

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα προϊόντα, κατά είδος, ή σε περίπτωση υπερβάλλουσας ποσότητας, ο αγοραστής – χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος alpha2omegaoil.com/eshop επιστρέφει άμεσα τα προϊόντα στην Εταιρία, άθικτα και σφραγισμένα, με πλήρη τη συσκευασία τους και τα έγγραφα, που τα συνόδευαν, προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους.

Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην Εταιρία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης της παραγγελίας στον αγοραστή βαρύνουν την Εταιρία, αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την Εταιρία τρόπος επιστροφής.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το παραδιδόμενο προϊόν φέρει ελάττωμα λόγω υπαιτιότητας της Εταιρίας, ο αγοραστής – χρήστης του  ηλεκτρονικού καταστήματος alpha2omegaoil.com/eshop, δικαιούται να μην παραλάβει, αλλά να επιστρέψει άμεσα το ελαττωματικό προϊόν (άθικτο και σφραγισμένο) στην Εταιρία μαζί με όλα τα έγγραφα, τα οποία το συνόδευαν, και με πλήρη τη συσκευασία του. Αν πρόκειται για ελάττωμα που διαπιστώθηκε αργότερα από την παράδοση και η συσκευασία δεν υπάρχει, ή, επίσης, αν η συσκευασία του προϊόντος παραλείφθηκε από τους διανομείς κατά την παράδοση του είδους, δεν απαιτείται η συσκευασία του προϊόντος.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πραγματοποιείται μέσω courier και η Εταιρία θα βαρύνεται τόσο με τα έξοδα της αποστολής των ελαττωματικών προϊόντων προς την Εταιρία όσο και με τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων στον αγοραστή.

Μετά την επιστροφή των προϊόντων γίνεται έλεγχος του ελαττώματος από την Εταιρία, η οποία θα επικοινωνεί με τον αγοραστή για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Εφόσον διαπιστωθεί το ελάττωμα, πραγματοποιείται αντικατάσταση του προϊόντος, άλλως ακύρωση της συναλλαγής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του προϊόντος σε εύλογο χρόνο. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής, η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται άτοκα με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του αγοραστή προς την Εταιρία, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων – Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον αγοραστή

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση (απόκτηση της φυσικής κατοχής) των προϊόντων.

Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

– Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς επιβάρυνση και, αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί, ο αγοραστής οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εντύπων που το συνοδεύουν και την συσκευασία του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφ’όσον ο αγοραστής έχει εξοφλήσει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

– Η δήλωση υπαναχώρησης αποστέλλεται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση της Εταιρίας ή στο e-mail info@alpha2omegaoil.com. Ενδεικτικά έχει το εξής περιεχόμενο:

«Προς την εταιρία με την επωνυμία «ALPHA TO OMEGA Ι.Κ.Ε.», η οποία εδρεύει στην περιοχή Αλώνια του Δήμου Άριος Μεσσηνίας (Άρης Μεσσηνίας ΤΚ….Ελλάδα) με αρ. Γ.Ε.Μ.Η. 143127245000, με Α.Φ.Μ. 800856584, Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας όπως νόμιμα εκπροσωπείται, τηλ. 2721050320, e-mail info@alpha2omegaoil.com

 – Γνωστοποιώ/Γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι υπαναχωρώ/υπαναχωρούμε από τη σύμβασή μου/ μας πώλησης των ακόλουθων αγαθών: …………………………..

 – Που παραγγέλθηκε(-αν) στις (*) και που παρελήφθη(-σαν) στις (*)

 – Όνομα αγοραστή (-ών)

 – Διεύθυνση αγοραστή (-ών)

 – Υπογραφή αγοραστή (-ών)

 – Ημερομηνία_________»

– Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η Εταιρία υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την προσήκουσα επιστροφή των προϊόντων.  Η επιστροφή των χρημάτων στον αγοραστή θα γίνεται άτοκα με το ίδιο μέσο, με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά.

– Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα, ή ελλιπή, η Εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον αγοραστή, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του αγοραστή.

– Σε κάθε περίπτωση το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης δεν υφίσταται για προϊόντα, που έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, ο αγοραστής μπορεί να επικοινωνήσει με την Εταιρία και η τελευταία θα προβεί στην ακύρωση της παραγγελιάς του, χωρίς κόστος. Ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τον χρόνο ακύρωσης της και εφ’ όσον προκύψει ζημία της Εταιρίας λόγω αυτής, ενδέχεται να αναζητηθεί από τον αγοραστή η αποκατάστασή της.

 Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ισχύον Δίκαιο 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Για κάθε διαφορά τυχόν ανακύψει σε σχέση, ή επ’ ευκαιρία χρήσεως, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρίας, alpha2omegaoil.com/eshop, αρμόδια προς επίλυσή της είναι αποκλειστικώς τα δικαστήρια της Καλαμάτας.

Contact

+ 30 27210 50 320
+ 30 6932 785 370
info@alpha2omegaoil.com

Headquarters

Alonia, Kalamata
GR 24 009
Messinia, Greece

© alpha2omegaoil.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram